din colectie...

joi, 11 februarie 2010

Torturi pentru copii

Din colecția de torturi pentru copii, și chiar putem specifica torturi pentru Ioana urmează:


Aceste două torturi sunt pentru o fetiță de 2 ani, iar mama ei a gasit inspirație la cofetaria Alice. Cand ai un model, stii la ce să te aștepți de la rezultatul final...


Doar că atunci când ești liber să-ti imaginezi, când nu vei știi de la început care va fi rezultatul final, atunci rezultatul te surprinde și pe tine.

Mă refer în mod special la acest tort, cu un desen creat de cea mai mare pictortiță - sora mea. Bine, recunosc, nu e ea pictortiță, însă și-a amintit cu plăcere de vremea școlii generale.

Toate torturile au fost pentru Ioana, iar acesta, cu Tigrila și Winnie sunt din partea mătușii Mihaela.

10 comentarii:

 1. Ancuto,fata..unul mai frumos decat altul!Bravo!Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 2. unele torturi sunt frumoase altele nu prea!dar sa nu fiu atat de rea ca s-a muncit la ele!

  RăspundețiȘtergere
 3. In primul rand multumesc de vizita, apoi... imi pare rau ca nu te-ai semnat.
  As aprecia daca mi-ai zice care nu-ti plac, ca poate sunt si altii de aceasi parere cu tine si ma pot perfectiona.
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 4. te rog din suflet,mi-ai putea da si mie reteta lutimului tort?id:danutza92@rocketmail.com.Mersi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna,

  Este minunat tortul cu winnie.Esti tare priceputa.
  As dori sa il fac si eu celui mic pentru 1 anisor...
  Imi poti da si mie reteta te rog pe adresa simonachiper@hotmail.co.uk.
  Multumesc tare mult.

  RăspundețiȘtergere
 6. ma numesc florin , am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

  RăspundețiȘtergere

Ma bucura enorm ca iti spui parerea.